TEAM Logo
Over TEAM

Uitmuntende dienstverlening
Team is een dienstverlener van wereldklasse. Wij werken alleen met de beste, meest gekwalificeerde technici om te verzekeren dat alle opdrachten altijd veilig en volgens de hoogste normen worden uitgevoerd.

 

Over Team Industrial Services Netherlands

Leak Repairs Specam maakt inmiddels 4 jaar deel uit van TEAM Industrial Services, Inc. Gedurende deze 4 jaar zijn wij onder de naam Leak Repairs Specam blijven opereren. In het licht van onze strategie van internationale groei op basis van een sterke lokale aanwezigheid is een eenduidige naam en uitstraling van onze vestigingen in de verschillende landen, van groot belang. Daarom hebben wij besloten per 1 januari 2012 de naam Leak Repairs Specam te wijzigen in: Team Industrial Services Netherlands en Team Industrial Services Belgium.

Sinds de start in 1979 heeft Team Industrial Services zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende bedrijven in Nederland en België op het gebied van industriële dienstverlening.

Team Industrial Services is gespecialiseerd in diverse activiteiten, zoals:

Deze activiteiten worden zowel onshore als offshore uitgevoerd.

De gezamenlijke kennis en ervaring staan borg voor kwaliteit en continuïteit.

De hoofdvestiging voor Nederland bevindt zich in Vlissingen, voor België en Frankrijk in Antwerpen en voor Engeland in Grimsby.

Naast de hoofdvestiging in Vlissingen heeft Team Industrial Services steunpunten in Rotterdam, Geleen, Schoonebeek (Noordoost Nederland) en Best (Noord-Brabant). Het steunpunt Best is vooral uitgerust voor de activiteit Field Machining Services

Team Industrial Services beschikt over een eigen engineeringafdeling. Hier worden berekeningen en ontwerpen gemaakt conform de vereiste voorschriften en/of specificaties van onze opdrachtgever.
Ten behoeve van onze werkzaamheden staan machinefabrieken, verspreid over heel het land, dag en nacht gereed voor het fabriceren van hulpstukken.

Team Industrial Services heeft een gecertificeerd kwaliteitssysteem volgens de ISO 9001 Norm. Tevens is Team Industrial Services in het bezit van het VCA** certificaat.Team Industrial Services Engineering Afdeling

Deze afdeling werkt ondersteunend voor alleactiviteiten. Berekeningen en tekeningen worden uitgevoerd conform de van toepassingzijnde normen en voorschriften.

Meer Informatie
 
Reparatie Producten
Team's technisch ontwerp en de productie-installaties zorgen voor 's werelds beste reparatie aanverwante producten.

Meer Informatie→
 

Krijgt uw project gestart,
praat met een expert vandaagt


 

 

Terug naar boven  
Quest Logo Qualspec Logo