Banner Image

Kwaliteit

Een kernwaarde die integraal deel uitmaakt van elk aspect van TEAM

VEILIGHEID en KWALITEIT zijn de sturende principes achter alles wat we bij TEAM doen

We onderhouden een kwaliteitbeheerssysteem dat is ontworpen om de beste praktijken in de sector te implementeren en om ervoor te zorgen dat we voldoen aan alle eisen van de klant en de regelgeving.

Kwaliteitsbeleid

Het TEAM-kwaliteitsbeleid gaat niet alleen over kwaliteitsprocessen. Het schetst ons doel voor het bereiken van duurzame groei in ons bedrijf door te erkennen dat groei alleen gebeurt door aan de verwachtingen van de klant te voldoen of deze te overtreffen bij elke servicemogelijkheid. Het beheren van verplichting voor de ondersteuning van de kwaliteit wordt bevestigd met duidelijke verwachtingen.

"TEAM Industrial Services is een toonaangevende leverancier van standaard- en specialistische diensten op het gebied van onderhoud, inspectie en constructie van mechanische en leidingsystemen voor een breed scala aan industriële sectoren. Ons doel is om duurzame groei te bereiken door onze klanten te voorzien van producten en diensten die voldoen aan de vastgestelde eisen of deze overtreffen en om de verwachtingen van de klant te definiëren met betrekking tot wat de "beste in zijn klasse”-dienstverlening is. TEAM ziet elke servicemogelijkheid als een kans om het vertrouwen van onze klanten te blijven opbouwen en de beste algemene waarde en het beste leiderschap in de markt te leveren. We erkennen dat de beste manier om dit doel te bereiken is door middel van innovatie en het beste personeel, training, apparatuur, technologie en technische ondersteuning in zijn klasse.

Om ons te helpen deze doelstellingen te bereiken, heeft TEAM dit kwaliteitbeheerssysteem geïmplementeerd, samen met de ondersteunende gedocumenteerde procedures, processen en controles. Dit kwaliteitbeheerssysteem moet ervoor zorgen dat TEAM een robuust en betrouwbaar kwaliteitsprogramma omarmt en tegelijkertijd een continue verbetering van onze processen, producten en diensten en ons personeel bevordert.

Het succes van dit programma vereist teamwerk, betrokkenheid, eigenaarschap en steun van al onze getalenteerde werknemers over de hele wereld. Het senior management van TEAM zet zich in om het leiderschap en de middelen te verschaffen die nodig zijn om deze gestelde doelen te bereiken en om al het TEAM-personeel de nodige verantwoordelijkheid en bevoegdheden te geven om ervoor te zorgen dat dit kwaliteitbeleid door alle werknemers op alle niveaus van de organisatie wordt begrepen, onderschreven en geïmplementeerd.

We zijn gericht op het waarborgen van deze hoge kwaliteitsnormen en erkennen dat ze de kern van ons succes vormen, zoals duidelijk wordt gesteld in onze kernwaarde - veiligheid eerst, kwaliteit altijd”

Featured Box Image

Ons bedrijfskwaliteitbeheerssysteem is ISO 9001: 2015 gecertificeerd door een onafhankelijke registrator en bevat alle beleidsregels, procedures en processen die nodig zijn om effectief te kunnen presteren in alle fasen van onze activiteiten - service, productie en engineering. Daarnaast hebben veel van onze regio’s ook een ISO 14001-, 18001- en 17025-certificering behaald.

Ons kwaliteitbeheerssysteem wordt ook gecontroleerd en erkend door deze sectornormen:

Featured Box Image

Luchtvaartnorm - AS-9100, rev. D

Featured Box Image

Nucleaire normen - 10 CFR 50 Bijlage B ASME NQA-1

 • Belangrijke elementen

  Belangrijke elementen

  • Training voor het kwaliteitbeheerssysteem voor al het personeel
  • Werknemer STOP WERKVERPLICHTING eis voor kwaliteitsgerelateerde kwesties
  • Intensief QMS-trainingsprogramma voor kwaliteit vertegenwoordigers van de sector
  • Voltijd speciale regionale kwaliteitsspecialisten voor extra ondersteuning
  • Robuuste interne en externe auditprogramma’s
  • Jaarlijkse sectorbeheersbeioordelingen voor kwaliteitsdoelstellingen
  • Niet-conformiteitsrapportageproces met analyse van de oorzaak
  • Rapportage klantenonderzoek
 • Personeel

  Personeel

  Veel TEAM-professionals binnen de TEAM-organisatie zijn lid van en nemen deel aan de activiteiten van alle grote organisaties die we erkennen in de sectoren waarin we werken en werkzaam zijn, zoals ASME, NBIC, API, AWS, ASNT en ASTM. Veel van onze werknemers zijn vrijwilliger en maken deel uit van meerdere commissies van de code sectie als Onderwerpsdeskundigen.

 • Aanvullende certificeringen

  Aanvullende certificeringen

  Veel TEAM-professionals binnen de TEAM-organisatie zijn lid van en nemen deel aan de activiteiten van alle grote organisaties die we erkennen in de sectoren waarin we werken en werkzaam zijn, zoals ASME, NBIC, API, AWS, ASNT en ASTM. Veel van onze werknemers zijn vrijwilliger en maken deel uit van meerdere commissies van de code sectie als Onderwerpsdeskundigen.

   

  Meerdere NBIC "VR”-locaties geautoriseerd voor het uitvoeren van reparatie van kleppen
  NBIC geautoriseerd "R”-programma voor reparaties en wijzigingen bij werkplaats- en veldlocaties  
  NBIC geautoriseerd "NR”-programma voor reparatie- en vervangingsactiviteiten voor ASME Sec. III  
  NBIC-certificering van accreditatie als geautoriseerd inspectiebureau (AIA) voor de inspectie van de dienstverlening en de inspectie van Reparaties en wijzigingen

   
  ASME "U”- en "S”-stempelcertificeringsprogramma in onze productiefaciliteit in Alvin, Texas
  ASME "U”- en "S”- stempercertificeringsprogramma in onze servicefaciliteit in Beaumont, Texas  
  ASME "V”-, "UV”- en "NB”stempelcertificeringsprogramma bij vijf Amerikaanse servicefaciliteiten