Innovatie aangedreven door mensen

Ontmoet een bedrijf dat aan u is toegewijd

Carrières versterken. U versterken.

Bij TEAM leggen we sterk de nadruk op de voortdurende ontwikkeling van nieuwe diensten, mogelijkheden en technologieën om klanten te helpen bij het voldoen aan hun snel evoluerende uitdagingen op het gebied van de integriteit van bedrijfsmiddelen. Omdat we geloven dat iedereen het verdient om een veiliger, efficiënter en productiever leven te leiden, zet TEAM zich in om ons steentje bij te dragen aan een betere toekomst voor ieder van ons. Door onze unieke mogelijkheid om op een veilige manier geïntegreerde, digitale oplossingen van hoge kwaliteit voor de integriteit van bedrijfsmiddelen te leveren, zorgt TEAM voor meer veiligheid, betrouwbaarheid en operationele en economische efficiëntie.

Aan de basis van deze ontwikkelingen en het voortdurende succes van ons bedrijf ligt een team van ongelooflijk getalenteerde, ervaren en deskundige ingenieurs, technici, materiaalspecialisten en werknemers van de klantondersteuning uit de hele wereld. We zijn probleemoplossers, risiconemers, vernieuwers en visionaire leiders die ons werk serieus nemen, terwijl we er plezier in hebben. We dagen onszelf uit om elke dag slimmer en scherper te worden, zetten ons in voor persoonlijke en professionele groei en geloven in het belonen en vieren van onze successen.

We zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde, vastberaden en inventieve mensen om ons team te versterken. Onze voortdurende groei staat gelijk aan enorme kansen voor kandidaten in alle fasen van hun carrière. U brengt uw vaardigheden, ervaring en passie mee en wij voorzien u van de training en middelen die u nodig heeft om te slagen.

Bent u gereed om u aan te sluiten bij TEAM?

TEAM doet zaken in landen over de hele wereld, wat u diverse mogelijkheden biedt voor verdere groei, zowel professioneel als persoonlijk. U werkt met collega’s over de hele wereld, heeft de mogelijkheid om te reizen en uw carrière vooruit te helpen met de mogelijkheid om in een ander land te wonen en te werken. Bij al onze locaties in de meer dan 20 landen waar we actief zijn, zijn TEAM-werknemers verenigd in het gemeenschappelijke doel om een betere toekomst te garanderen.

Zoek hier vacatures

Featured Box Image
Featured Box Image
Featured Box Image

AANWERVING

 • Ervaren professionals

  Ons team continue trainingsmogelijkheden bieden

  Ons kwaliteitbeheerssysteem vereist kwaliteitsindoctrinatietraining voor al het personeel. Daarom is ons team in staat om zelfs voor de moeilijkste uitdagingen deskundige oplossingen te bieden.

 • Studenten en afgestudeerden

  Start uw carrière bij TEAM

  Alles is mogelijk als u uw carrière bij TEAM start. Ontdek het brede scala aan mogelijkheden die we topstudenten en afgestudeerden bieden - van stageprogramma’s tot gevorderde programma’s voor afgestudeerden. TEAM zal u helpen uw verbazingwekkende potentieel te ontdekken.

 • Wervingsproces

  Hoe ons wervingsproces typisch werkt

  While each hiring experience is unique to the specific person and job a few basic steps remain the same.

  1. Zoek onze vacature online
  2. Meld u aan volgens de specifieke eisen van de vacature
  3. Wordt u gevraagd om geïnterviewd te worden? Onderzoek alles over TEAM en breng ook uw vragen mee
  4. Heeft u de baan gekregen? Een TEAM-vertegenwoordiger neemt contact met u op om de details van het aanbod te bespreken
 • Wervingsevenementen

  Komen naar een locatie bij u in de buurt

  TEAM organiseert regelmatig wervingsevenementen voor zowel studenten en afgestudeerden als voor ervaren beroepen. Klik op onderstaande link om een lijst met aankomende evenementen te zien.

 • Training

  Ons team continue trainingsmogelijkheden bieden

  Ons kwaliteitbeheerssysteem vereist kwaliteitsindoctrinatietraining voor al het personeel. Daarom is ons team in staat om zelfs voor de moeilijkste uitdagingen deskundige oplossingen te bieden.


Featured Box Image
Featured Box Image
Featured Box Image

EEN CULTUUR BEVORDEREN DAT ZIJN TEAM WAARDEERT

 • Kernwaarden

  Kernwaarden

  TEAM wordt gedreven door een reeks kernwaarden die elk aspect van ons bedrijf verankeren in een reeks gemeenschappelijke overtuigingen en verplichtingen. Deze waarden vertegenwoordigen waar ons bedrijf voor staat, welke waarden onze werknemers belichamen en wat onze diensten en producten bijdragen aan de markt. Deze verklaringen zijn diep geworteld in onze cultuur en vormen een leidraad voor het gedrag en de beslissingen en acties van onze werknemers.

 • Carrière-ontwikkeling

  Carrière-ontwikkeling

  Een bedrijf is slechts zo goed als zijn mensen. TEAM erkent het belang van het bieden van de mogelijkheid en training om voortdurend de groei en ontwikkeling van de carrière te ondersteunen. Onze programma’s stellen teamleden in staat en inspireren hen om hun carrièrepad te personaliseren door het opbouwen van vaardigheden, het opdoen van ervaring, het bieden van permanente toegang tot training, het toewijzen van relevante mentoren en het effenen van carrièrepaden die leiden tot langdurige vooruitgang binnen het bedrijf.

 • Diversiteit en inclusie

  Diversiteit en inclusie

  Bij TEAM werken we hard aan het creëren van een omgeving waarin teamleden zich gewaardeerd, betrokken en geïnspireerd voelen om hun beste werk te leveren. We zijn er trots op dat een diverse groep mensen van alle achtergronden, religies, nationaliteiten, genderoriëntaties en rassen ons team vormen. Het blijft ons doel om barrières te slechten en vooroordelen uit de weg te ruimen, waar die ook bestaan, door middel van strategische initiatieven van werknemers.

 • Maatschappelijke betrokkenheid

  Maatschappelijke betrokkenheid

  We weten dat ons vermogen om een verschil te maken in de wereld verder gaat dan het kantoor. Als organisatie zijn we toegewijd aan het ondersteunen van projecten voor maatschappelijke dienstverlening, zowel op mondiaal als op lokaal niveau. We nemen deel aan verschillende programma’s en projecten die een positieve invloed hebben op onze werknemers, onze klanten, ons bedrijf en de gemeenschappen waarin we leven en werken.

 • Voordelen

  Voordelen

  Wij zetten ons in voor het creëren van een werkplek waar werknemers worden beloond en erkend voor hun bijdrage. Wij bieden concurrerende gezondheids-, vakantie-, verzekerings- en pensioenvoordelen voor al onze teamleden over de hele wereld.  We bieden ook stimulansplannen aan die een jaarlijkse bonus bevatten op basis van ons succes als organisatie, carrièreniveau en persoonlijke prestaties