Banner Image

Geïntegreerde oplossingen

Technologische oplossingen die de efficiëntie en betrouwbaarheid van bedrijfsmiddelen verhogen

Prestatiegaranties voor volledig integriteitsbeheer

Industriële organisaties over de hele wereld staan voor een gemeenschappelijke uitdaging: het beheer van bedrijfsmiddelen en infrastructuur. Prestatiegarantie is een belangrijk onderdeel van een succesvol bedrijfsmiddelenbeheerprogramma om ervoor te zorgen dat bedrijfsmiddelen en infrastructuur veilig presteren. Integriteitsbeheer is van cruciaal belang omdat een bedrijfsmiddel tientallen jarenlang in bedrijf kan blijven.

TEAM speelt in op de behoefte van onze klanten aan een efficiënter en betrouwbaarder bedrijfsmiddelenbeheer met een holistische, digitale aanpak. Wij richten ons op het leveren van hoogwaardige oplossingen met geïntegreerde diensten, die projecten van begin tot eind bestrijken. Dit maakt het mogelijk om de mogelijkheden tot tijd- en kostenbesparing te identificeren door minder manuren en meer tijd voor gebruik van gereedschappen gedurende het hele project.

Featured Box Image
Featured Box Image
Featured Box Image

Efficiëntie en betrouwbaarheid verbeteren met geïntegreerde mogelijkheden en 

gegevensgestuurde inzichten

 • Integriteitsbeoordelingen

  Mechanische integriteit en op risicogebaseerde beoordelingen

  Wij vereenvoudigen het integriteitsbeheer van uw bedrijfsmiddelen vanaf het begin. Met onze integriteitsbeoordeling en op risico gebaseerde inspectieprogramma’s garanderen wij de blijvende integriteit en geschiktheid voor service van uw kritieke bedrijfsmiddelen.

 • Geavanceerde techniek

  Geavanceerde techniek

  Vertaal gegevens naar bruikbare informatie en inzichten met de mogelijkheid om beoordelingen te escaleren van industrienormen naar geavanceerde, op maat gemaakte techniek.

 • Onderhoud en reparatie

  Onderhoud en reparatie

  Preventief, voorspellend en correctief onderhoud is essentieel in elk programma voor het integriteitsbeheer van uw bedrijfsmiddelen. TEAM’s onderhouds- en reparatiediensten lossen cruciale problemen op met tijdige, discrete en geïntegreerde onderhouds- en reparatiediensten online en op locatie.

 • Inspecties

  Conventionele en geavanceerde inspectiediensten

  Elke inspectiedienst die TEAM uitvoert, dient om de toestand van uw bedrijfsmiddelen, materialen en componenten en de algemene integriteit van uw bedrijfsmiddelen te controleren met standaard, gespecialiseerde en gepatenteerde technologie-geschikte NDE/NDT. Ons uiteindelijke doel is het maximaliseren van de kwaliteit, veiligheid en productiviteit van uw kritische onderdelen, apparatuur en processen. Wij leveren nauwkeurige resultaten, detecteren proactief problemen en kunnen bepalen of een bepaald onderdeel structureel goed is.

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Vanaf de planning tot en met de uitvoering en levering van de rapporten, maken onze digitale oplossingen meer voorspellende analyses mogelijk voor een hoger niveau van prestatiegaranties van de bedrijfsmiddelen. Ons digitale platform transformeert langzame, papieren inspectie- en onderhoudsprocessen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.

Verhoog de veiligheid en productiviteit met een enkelvoudige bron of contact

Wanneer diensten op het gebied van bedrijfsmiddelenintegriteitsbeheer cruciaal zijn voor het succesvol afronden van een project, kan het uitbesteden van vitale delen van het project aan meerdere bronnen leiden tot langere ommekeertijden, verminderde kwaliteit en hogere kosten.

Het werken met een enkelvoudige bron die een volledig geïntegreerde benadering van oplossingen voor bedrijfsmiddelenintegriteitsbeheer biedt, leent zich voor effectief tijd- en administratief beheer. Van planning tot het bijhouden van de kosten en de volledige uitvoering van het personeel, we hebben het voor elkaar.

Onze projectbeheersorganisatie speelt een sleutelrol in het verzekeren dat uw project uniek gestructureerd is op basis van specifieke behoeften en hoe we deze het meest effectief kunnen bedienen. Efficiëntie wordt erkend wanneer de beste aspecten van de programma’s van zowel de operator als de aannemer worden gecombineerd.

Featured Box Image

Neem contact op met een specialist