Banner Image

Broeikasgassen

Het bieden van uitgebreide, kosteneffectieve oplossingen voor de naleving van milieueisen.

Bewakingsmethoden om te voldoen aan subdeel W

De rapportagenorm voor broeikasgassen in de olie- en aardgasindustrie (subdeel W) stelt bijzondere eisen aan de naleving. De norm vereist rapportage van broeikasgasgegevens en andere relevante informatie van grote bronnen en leveranciers in de Verenigde Staten.

TEAM biedt bewakingsmethoden voor broeikasgassen aan om te voldoen aan de norm in subdeel W. We waren een van de eersten die optische gasbeeldvorming voor lekdetectie aanbood, met behulp van de revolutionaire FLIR GasFindIR™-camera. Als extra innovatie biedt TEAM de mogelijkheid om directe meting van methaanemissies voor lekkages van compressorafdichtingen en ontluchtingsopeningen mogelijk te maken met behulp van verschillende methoden, waaronder Bacharach Hi-Flow® monsternemer, VPAC II akoestische lekdetector, hot wire anemometer en GASFindIR gaslekdetector. We leveren ook emissierapporten van de testresultaten in standaard kubieke voet per uur (scfh), aangepast aan de jaarlijkse weersomstandigheden.

Featured Box Image
Featured Box Image
Featured Box Image

Meer informatie over onze bewakingsmethoden voor broeikasgassen

 • Voordelen

  Voordelen TEAM-bewakingsmethoden voor broeikasgassen

  • Gebruik de toonaangevende software en hardware voor lekdetectie om inventaris- en inspectiegegevens te verzamelen
  • Directe meting van methaanemissies mogelijk maken
  • Emissierapporten van de testresultaten in standaard kubieke voet per uur (scfh), aangepast aan de jaarlijkse weersomstandigheden produceren
  • Kostenefficiënte oplossingen bieden
 • Volledig gecertificeerde technici

  Volledig gecertificeerde technici

  TEAM’s LDAR-technici worden onderworpen aan een rigoureus, methode-specifiek, meervoudig certificerings- en trainingsproces dat resulteert in het meest deskundige en ervaren team in de sector.

 • Geïntegreerde oplossingen

  Geïntegreerde oplossingen

  TEAM speelt in op de behoefte van onze klanten voor een efficiënter en betrouwbaarder vermogensbeheer door het aanbieden van hoogwaardige oplossingen met geïntegreerde diensten voor projecten, van begin tot eind. Dit maakt het mogelijk om de mogelijkheden tot tijd- en kostenbesparing te identificeren door minder manuren en meer tijd voor gebruik van gereedschappen gedurende het hele project. 

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Ons digitale platform PeceptivTM maakt van trage, papieren processen een gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante operatie.  Met als resultaat minder nabewerkingen, meer tijd voor gebruik van gereedschappen en minder handmatige invoer van gegevens waardoor er betere efficiëntie ontstaat.

 • Kernwaarden

  Belangrijkste principes die alle aspecten van TEAM verankeren

  TEAM’s kernwaarden verankeren elk aspect van ons bedrijf in een reeks gemeenschappelijke overtuigingen en verplichtingen. Zij vertegenwoordigen waar ons bedrijf voor staat, welke waarden onze werknemers belichamen en wat onze diensten en producten bijdragen aan de markt.

  Ons digitale platform transformeert langzame, papieren processen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.  Met als resultaat minder nabewerkingen, meer tijd voor gebruik van gereedschappen en minder handmatige invoer van gegevens waardoor er betere efficiëntie ontstaat.


Neem contact op met een specialist