Banner Image

Optische beeldvorming

Detecteert VOS-lekken die onzichtbaar zijn voor het blote oog.

Optische beeldvorming

TEAM was een van de eersten die optische gasbeeldvorming voor lekdetectie aanbood, met behulp van de revolutionaire FLIR GasFindIR™-camera. Deze gespecialiseerde oplossing helpt bij het detecteren van vluchtige VOS- en koolwaterstofgaslekken die onzichtbaar zijn voor het blote oog met behulp van infrarooddetectietechnologie. Deze zeer gespecialiseerde infraroodcamera, die in staat is om snel grote gebieden en kilometers pijpleiding te scannen, levert realtime warmtebeelden van gaslekken. Vluchtige gasemissies verschijnen als zwarte rook op het scherm.
Featured Box Image
Featured Box Image
Featured Box Image

Meer informatie over optische beeldvormingsoplossingen

 • Voordelen

  Voordelen TEAM’s optische gasbeeldvorming

  • Honderden componenten per dienst scannen
  • Detecteer kleine lekkages op een paar meter afstand
  • Detecteer grote lekken van honderden meters verderop
  • Zorg voor een veilige inbedrijfstelling
  • Beheer van nalevingsactiviteiten en -gegevens op dagelijkse, maandelijkse, driemaandelijkse en jaarlijkse basis
 • Volledig gecertificeerde technici

  Volledig gecertificeerde technici

  TEAM’s LDAR-technici worden onderworpen aan een rigoureus, methode-specifiek, meervoudig certificerings- en trainingsproces dat resulteert in het meest deskundige en ervaren team in de sector.

 • Geïntegreerde oplossingen

  Geïntegreerde oplossingen

  TEAM speelt in op de behoefte van onze klanten voor een efficiënter en betrouwbaarder vermogensbeheer door het aanbieden van hoogwaardige oplossingen met geïntegreerde diensten voor projecten, van begin tot eind. Dit maakt het mogelijk om de mogelijkheden tot tijd- en kostenbesparing te identificeren door minder manuren en meer tijd voor gebruik van gereedschappen gedurende het hele project.

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Ons digitale platform PeceptivTM maakt van trage, papieren processen een gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante operatie.  Met als resultaat minder nabewerkingen, meer tijd voor gebruik van gereedschappen en minder handmatige invoer van gegevens waardoor er betere efficiëntie ontstaat.

 • Kernwaarden

  Belangrijkste principes die alle aspecten van TEAM verankeren

  TEAM’s kernwaarden verankeren elk aspect van ons bedrijf in een reeks gemeenschappelijke overtuigingen en verplichtingen. Zij vertegenwoordigen waar ons bedrijf voor staat, welke waarden onze werknemers belichamen en wat onze diensten en producten bijdragen aan de markt.


Neem contact op met een specialist