Banner Image

Emissiebeheersing 

Garandeer dat uw nalevingsbehoeften zijn gedekt

Uitgebreide, kosteneffectieve oplossingen voor de naleving van milieueisen

Emissiebeheersing is essentieel voor de sector om te voldoen aan de milieuwetgeving. Fabrieken moeten inzicht hebben in de specifieke regelgeving die van toepassing zijn op hun werking en moeten proactief een actieplan opstellen dat toezicht op de naleving, bewaking en handhaving omvat.

Bij TEAM Industrial Services evalueren we uw inspanningen op het gebied van emissiebeheersing en bieden we u de nodige begeleiding en diensten om uw processen en beheer te stroomlijnen. We waren het allereerste bedrijf dat de lekdetectie en -reparatie (LDAR) inspectie uitvoerde. We waren ook een van de eerste aannemers die optische gasbeeldvorming voor lekdetectie aanbood, met behulp van de revolutionaire FLIR GasFindIR™-camera. TEAM’s emissiebeheersingsdiensten houden zich aan alle toepasselijke wetten en lokale regelgeving.

Onze brede kennis en ervaring op dit gebied stelt ons in staat om uitgebreide, kosteneffectieve oplossingen te bieden voor de naleving van milieueisen gedurende de gehele levenscyclus van een fabriek.

Featured Box Image
Featured Box Image
Featured Box Image

Samenwerken met het bedrijf dat als eerste LDAR-diensten heeft verleend

 • Voordelen

  Voordelen TEAM-emissiebeheersingsdiensten

  • Omvat alle aspecten van LDAR, inclusief inventarisatie, bewaking, reparatie, gegevensbeheer en audits om ervoor te zorgen dat uw apparatuur voldoet aan alle van toepassing zijnde LDAR-regelgeving van de overheid en de staat 
  • Biedt verifieerbare veiligheids-, kwaliteits- en auditprogramma’s 
  • Biedt VOC-reparatieservices voor procesapparatuur aan 
  • Maakt gebruik van geavanceerde bewakingstechnologie en -software 
  • Maakt een snelle reactie mogelijk met toegang tot meer dan 400 hoogopgeleide en volledig gecertificeerde LDAR-personeelsleden
  • Biedt een eigen geautomatiseerd waarschuwings- en volgsysteem voor naleving
 • Volledig gecertificeerde technici

  Volledig gecertificeerde technici

  TEAM’s emissiebeheersingstechnici worden onderworpen aan een rigoureus, methode-specifiek, meervoudig certificerings- en trainingsproces dat resulteert in het meest deskundige en ervaren team in de sector.

 • Geïntegreerde oplossingen

  Geïntegreerde oplossingen

  TEAM speelt in op de behoefte van onze klanten voor een efficiënter en betrouwbaarder vermogensbeheer door het aanbieden van hoogwaardige oplossingen met geïntegreerde diensten voor projecten, van begin tot eind. Dit maakt het mogelijk om de mogelijkheden tot tijd- en kostenbesparing te identificeren door minder manuren en meer tijd voor gebruik van gereedschappen gedurende het hele project.

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Ons digitale platform transformeert langzame, papieren processen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.  Met als resultaat minder nabewerkingen, meer tijd voor gebruik van gereedschappen en minder handmatige invoer van gegevens waardoor er betere efficiëntie ontstaat.

 • Kernwaarden

  Belangrijkste principes die alle aspecten van TEAM verankeren

  TEAM’s kernwaarden verankeren elk aspect van ons bedrijf in een reeks gemeenschappelijke overtuigingen en verplichtingen. Zij vertegenwoordigen waar ons bedrijf voor staat, welke waarden onze werknemers belichamen en wat onze diensten en producten bijdragen aan de markt.

Neem contact op met een specialist