Banner Image

Magnetisch deeltjesonderzoek (MPI)

Valideer de integriteit van uw ferro-elektrische materialen.

Het detecteren van oppervlakte- en lichte ondergrondse discontinuïteiten in ferro-elektrische materialen

Magnetisch deeltjesonderzoek (MPI) is een niet-destructieve test (NDT) voor het detecteren van oppervlakte- en licht ondergrondse discontinuïteiten in ferro-elektrische materialen zoals ijzer, nikkel, kobalt en sommige van hun legeringen. Het proces plaatst een magnetisch veld in het testobject. Wanneer het onderdeel gemagnetiseerd is, veroorzaken gebreken loodrecht op de richting van het magnetisch veld een fluxlekkage. Als er een gebrek of een scheur aanwezig is, zullen de magnetische deeltjes door het defecte gebied worden aangetrokken, wat onze TEAM-technicus een indicatie geeft. Onze technicus zal vervolgens de indicatie evalueren om de plaats, grootte, vorm en omvang van deze defecten te beoordelen.

Featured Box Image
Featured Box Image

Meer informatie over ons magnetisch deeltjesonderzoek

 • Aanvullende mogelijkheden

  Aanvullende mogelijkheden

  • Detecteren van oppervlakte- en bijna-oppervlakte-defecten zoals scheuren, naden en overlappingen in ferromagnetische materialen
  • Beoordelen van de plaats, grootte, vorm en omvang van de defecten
 • Volledig gecertificeerde technici

  Volledig gecertificeerde technici

  TEAM werkt alleen met de beste, hoog gekwalificeerde en volledig getrainde technici om te verzekeren dat alle opdrachten volgens de hoogste normen worden uitgevoerd. 

 • Geavanceerde techniek

  Geavanceerde techniek

  Quest Integrity, een TEAM-bedrijf, heeft geavanceerde technische beoordelingstechnologie wat ons in staat stelt om een diepgaande beoordeling te geven van de uitgebreide gegevens die door TEAM’s inspectiemiddelen worden verzameld. Het resulterende voordeel voor onze klanten is duidelijke, bruikbare informatie om uw operationele en vermogensbeheerbeslissingen met vertrouwen te sturen.

 • Geïntegreerde oplossingen

  Geïntegreerde oplossingen

  TEAM speelt in op de behoefte van onze klanten voor een efficiënter en betrouwbaarder vermogensbeheer door het aanbieden van hoogwaardige oplossingen met geïntegreerde diensten voor projecten, van begin tot eind. Dit maakt het mogelijk om de mogelijkheden tot tijd- en kostenbesparing te identificeren door minder manuren en meer tijd voor gebruik van gereedschappen gedurende het hele project. 

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Ons digitale platform transformeert langzame, papieren processen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.  Met als resultaat minder nabewerkingen, meer tijd voor gebruik van gereedschappen en minder handmatige invoer van gegevens waardoor er betere efficiëntie ontstaat.

 • Kernwaarden

  Belangrijkste principes die alle aspecten van TEAM verankeren

  TEAM’s kernwaarden verankeren elk aspect van ons bedrijf in een reeks gemeenschappelijke overtuigingen en verplichtingen. Zij vertegenwoordigen waar ons bedrijf voor staat, welke waarden onze werknemers belichamen en wat onze diensten en producten bijdragen aan de markt.

Neem contact op met een specialist