Banner Image

Positieve materiaalidentificatie

Identificeer eenvoudig de materiële samenstelling van uw installatie.

Nauwkeurig de samenstelling van meer dan 100 verschillende technische legeringen ter plaatse identificeren

Positieve materiaal identificatie (PMI) identificeert snel en nauwkeurig de samenstelling van meer dan 100 verschillende technische legeringen ter plaatse. TEAM kan PMI uitvoeren op vrijwel elke maat of vorm van leiding, plaat, las, lasmaterialen, bewerkte onderdelen of gietstukken. Wij voeren zowel röntgenfluorescentie (XRF) als optische emissiespectroscopie (OES) uit, twee methoden om een PMI-onderzoek uit te voeren. Beide methoden zorgen ervoor dat wordt voldaan aan de eisen van het procesveiligheidsbeheer (PSM).

Featured Box Image
Featured Box Image
Featured Box Image

Meer informatie over onze positieve materiaalidentificatie

 • Aanvullende mogelijkheden

  Aanvullende mogelijkheden

  • Identificeer de samenstelling van meer dan 100 verschillende technische legeringen ter plaatse.
  • Test afgewerkt onderdelen.
  • Hercertificeer materialen.
  • Evalueer materialen die niet kunnen worden vernietigd of naar een laboratorium kunnen worden verzonden.
 • Volledig gecertificeerde technici

  Volledig gecertificeerde technici

  TEAM werkt alleen met de beste, hoog gekwalificeerde en volledig getrainde technici om te verzekeren dat alle opdrachten volgens de hoogste normen worden uitgevoerd. 

 • Geavanceerde techniek

  Geavanceerde techniek

  Quest Integrity, een TEAM-bedrijf, heeft geavanceerde technische beoordelingstechnologie wat ons in staat stelt om een diepgaande beoordeling te geven van de uitgebreide gegevens die door TEAM’s inspectiemiddelen worden verzameld. Het resulterende voordeel voor onze klanten is duidelijke, bruikbare informatie om uw operationele en vermogensbeheerbeslissingen met vertrouwen te sturen.

 • Geïntegreerde oplossingen

  Geïntegreerde oplossingen

  TEAM speelt in op de behoefte van onze klanten voor een efficiënter en betrouwbaarder vermogensbeheer door het aanbieden van hoogwaardige oplossingen met geïntegreerde diensten voor projecten, van begin tot eind. Dit maakt het mogelijk om de mogelijkheden tot tijd- en kostenbesparing te identificeren door minder manuren en meer tijd voor gebruik van gereedschappen gedurende het hele project. 

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Ons digitale platform transformeert langzame, papieren processen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.  Met als resultaat minder nabewerkingen, meer tijd voor gebruik van gereedschappen en minder handmatige invoer van gegevens waardoor er betere efficiëntie ontstaat.

 • Kernwaarden

  Belangrijkste principes die alle aspecten van TEAM verankeren

  TEAM’s kernwaarden verankeren elk aspect van ons bedrijf in een reeks gemeenschappelijke overtuigingen en verplichtingen. Zij vertegenwoordigen waar ons bedrijf voor staat, welke waarden onze werknemers belichamen en wat onze diensten en producten bijdragen aan de markt.


Neem contact op met een specialist