Banner Image

Visuele inspectie (VT)

Met behulp van de kennis van een deskundige inspecteur schade aan belangrijke apparatuur detecteren.

Detecteert schade en defecten in kritieke apparatuur

Visuele inspectie, of visueel testen (VT), is het proces waarbij met het blote oog van een getrainde technicus naar defecten wordt gezocht. Het kan worden gebruikt voor interne en externe oppervlakte-inspectie van een verscheidenheid van materiaaltypes, met inbegrip van opslagtanks, drukvaten, leidingen en andere materiaal.

Visuele inspectie is eenvoudig en minder technologisch geavanceerd dan andere methoden. Desondanks heeft het nog steeds een aantal voordelen ten opzichte van meer hightech methoden. Het is kosteneffectief en een van de meest betrouwbare technieken. Een goed opgeleide inspecteur kan de meeste tekenen van schade detecteren.Featured Box Image

Featured Box Image

Meer informatie over onze visuele inspectie

 • Voordelen

  Voordelen

  • Detecteert interne defecten
  • Meet wanddiktes
  • Bepaalt of er corrosie aanwezig is
 • Volledig gecertificeerde technici

  Volledig gecertificeerde technici

  TEAM werkt alleen met de beste, hoog gekwalificeerde en volledig getrainde technici om te verzekeren dat alle opdrachten volgens de hoogste normen worden uitgevoerd.

 • Geavanceerde techniek

  Geavanceerde techniek

  Quest Integrity, een TEAM-bedrijf, heeft geavanceerde technische beoordelingstechnologie wat ons in staat stelt om een diepgaande beoordeling te geven van de uitgebreide gegevens die door TEAM’s inspectiemiddelen worden verzameld. Het resulterende voordeel voor onze klanten is duidelijke, bruikbare informatie om uw operationele en vermogensbeheerbeslissingen met vertrouwen te sturen.

 • Geïntegreerde oplossingen

  Geïntegreerde oplossingen

  TEAM speelt in op de behoefte van onze klanten voor een efficiënter en betrouwbaarder vermogensbeheer door het aanbieden van hoogwaardige oplossingen met geïntegreerde diensten voor projecten, van begin tot eind. Dit maakt het mogelijk om de mogelijkheden tot tijd- en kostenbesparing te identificeren door minder manuren en meer tijd voor gebruik van gereedschappen gedurende het hele project. 

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Ons digitale platform transformeert langzame, papieren processen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.  Met als resultaat minder nabewerkingen, meer tijd voor gebruik van gereedschappen en minder handmatige invoer van gegevens waardoor er betere efficiëntie ontstaat.

 • Kernwaarden

  Belangrijkste principes die alle aspecten van TEAM verankeren

  TEAM’s kernwaarden verankeren elk aspect van ons bedrijf in een reeks gemeenschappelijke overtuigingen en verplichtingen. Zij vertegenwoordigen waar ons bedrijf voor staat, welke waarden onze werknemers belichamen en wat onze diensten en producten bijdragen aan de markt.

Neem contact op met een specialist