Banner Image

Elektromagnetisch-akoestische transducer (EMAT) 

Schermstructuren voor foutdetectie en corrosiemeting.

Gebruik makend van elektromagnetisch-akoestische tranducers voor het screenen van assets voor foutdetectie en corrosiemeting

Elektromagnetisch-akoestische transducer (EMAT) is een ultrasone testtechniek met hoge snelheid die gebruik maakt van elektromagnetisch-akoestische transducers om buizen, tanks, vaten, verwarmingsbuizen en andere structuren te screenen voor foutdetectie en corrosie-/erosiemeting. EMAT heeft geen koppelmiddel nodig voor het overbrengen van geluid, waardoor het zeer geschikt is voor inspectie van hete onderdelen en geïntegreerd in geautomatiseerde omgevingen. Deze dienst kan inspecteren door coatings en wordt niet beïnvloed door verontreinigende stoffen of oxidatie en is in staat om grote oppervlakken te inspecteren.

Featured Box Image
Featured Box Image
Featured Box Image

Meer informatie over onze elektromagnetisch-akoestische transducer (EMAT)

 • Aanvullende mogelijkheden

  Aanvullende mogelijkheden

  • Biedt directe en nauwkeurige resultaten
  • Oppervlaktebreuken en interne defecten detecteren
  • Materiaaldiktes meten
  • Defecten over de gehele materiaaldikte meten, mag worden gebruikt met toegang tot slechts één oppervlak
  • De acceptatie of afwijzing van een testobject bepalen op basis van een referentiecode of norm
 • Volledig gecertificeerde technici

  Volledig gecertificeerde technici

  TEAM werkt alleen met de beste, hoog gekwalificeerde en volledig getrainde technici om te verzekeren dat alle opdrachten volgens de hoogste normen worden uitgevoerd. 

 • Geïntegreerde oplossingen

  Geïntegreerde oplossingen

  TEAM speelt in op de behoefte van onze klanten voor een efficiënter en betrouwbaarder vermogensbeheer door het aanbieden van hoogwaardige oplossingen met geïntegreerde diensten voor projecten, van begin tot eind. Dit maakt het mogelijk om de mogelijkheden tot tijd- en kostenbesparing te identificeren door minder manuren en meer tijd voor gebruik van gereedschappen gedurende het hele project.

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Ons digitale platform transformeert langzame, papieren processen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.  Met als resultaat minder nabewerkingen, meer tijd voor gebruik van gereedschappen en minder handmatige invoer van gegevens waardoor er betere efficiëntie ontstaat.

 • Kernwaarden

  Belangrijkste principes die alle aspecten van TEAM verankeren

  TEAM’s kernwaarden verankeren elk aspect van ons bedrijf in een reeks gemeenschappelijke overtuigingen en verplichtingen. Zij vertegenwoordigen waar ons bedrijf voor staat, welke waarden onze werknemers belichamen en wat onze diensten en producten bijdragen aan de markt.

Neem contact op met een specialist