Banner Image

Geautomatiseerde ultrasoontesten (AUT)

Oppervlaktebreuken en interne imperfecties detecteren.

Gegevens ontvangen voor geschiktheid voor onderhoudsberekeningen in een fractie van de tijd door gebruik te maken van geautomatiseerde ultrasoontesten (AUT)

TEAM maakt gebruik van een verscheidenheid aan technologieën om volledige geautomatiseerde inspectiemogelijkheden te bieden. De gebruikte technologieën omvatten TOFD, puls echo, corrosie in kaart brengen en antenne-array. Dit niet-destructieve inspectieproces stelt ons in staat om leidingen en vaten, zoals die in de raffinage- en petrochemische industrie, te screenen.

De gebruiker krijgt een waarheidsgetrouwe weergave van het testmateriaal, wat het proces van interpretatie van defecten versnelt. Alle gegevens worden digitaal geregistreerd en scans zijn exact herhaalbaar voor langdurige bewaking. AUT wordt uitgebreid gebruikt in corrosiebewaking en om de klant te voorzien van de gegevens die hij nodig heeft voor een goede geschiktheid voor onderhoudsberekeningen in een fractie van de tijd die het handmatig uitvoeren zou kosten.

Featured Box Image
Featured Box Image
 
Featured Box Image

Meer informatie over onze geautomatiseerde ultrasoontesten

 • Aanvullende mogelijkheden

  Aanvullende mogelijkheden

  • Biedt directe en nauwkeurige resultaten
  • Oppervlaktebreuken en interne defecten detecteren
  • Materiaaldiktes meten
  • Defecten over de gehele materiaaldikte meten, mag worden gebruikt met toegang tot slechts één oppervlak
  • De acceptatie of afwijzing van een testobject bepalen op basis van een referentiecode of norm
 • Volledig gecertificeerde technici

  Volledig gecertificeerde technici

  TEAM werkt alleen met de beste, hoog gekwalificeerde en volledig getrainde technici om te verzekeren dat alle opdrachten volgens de hoogste normen worden uitgevoerd.

 • Geïntegreerde oplossingen

  Geïntegreerde oplossingen

  TEAM speelt in op de behoefte van onze klanten voor een efficiënter en betrouwbaarder vermogensbeheer door het aanbieden van hoogwaardige oplossingen met geïntegreerde diensten voor projecten, van begin tot eind. Dit maakt het mogelijk om de mogelijkheden tot tijd- en kostenbesparing te identificeren door minder manuren en meer tijd voor gebruik van gereedschappen gedurende het hele project.

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Ons digitale platform transformeert langzame, papieren processen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.  Met als resultaat minder nabewerkingen, meer tijd voor gebruik van gereedschappen en minder handmatige invoer van gegevens waardoor er betere efficiëntie ontstaat.

 • Kernwaarden

  Belangrijkste principes die alle aspecten van TEAM verankeren

  TEAM’s kernwaarden verankeren elk aspect van ons bedrijf in een reeks gemeenschappelijke overtuigingen en verplichtingen. Zij vertegenwoordigen waar ons bedrijf voor staat, welke waarden onze werknemers belichamen en wat onze diensten en producten bijdragen aan de markt.

Neem contact op met een specialist