Banner Image

Geleide golftesten (GWT)

Defecten aan leidingen bepalen zonder onderbreking van de dienst.

Geleide golftesten (GWT) voor een volledige dekking van de leidinginspectie door bochten en vertakkingen

Geavanceerde geleide golftesten stellen u in staat om leidingdefecten op te sporen, te zoeken naar corrosie onder de isolatie, interne corrosie te beoordelen, omtreklassen op stoomleidingen te bepalen en screen op het verdunnen van leiding- en buiswanden zonder onderbreking van de dienst. Het zorgt voor een snelle, volledige dekking van leidingen, waardoor de inspectietijd wordt verkort en de inspectie van moeilijk bereikbare plaatsen wordt vergemakkelijkt.

Geleiden golftesten inspecteert 100% van de betreffende leiding, zelfs door bochten en vertakkingen. Een groot deel van de leidingen kan in korte tijd worden gescreend met beperkte isolatieverwijdering, wat de klant geld en tijd bespaart.

Featured Box Image
Featured Box Image
Featured Box Image

Leer meer over onze geleide golftesten

 • Aanvullende mogelijkheden

  Aanvullende mogelijkheden

  • Leidingdefecten opsporen
  • Een groot deel van de leidingen screenen met beperkte isolatieverwijdering in korte tijd
 • Volledig gecertificeerde technici

  Volledig gecertificeerde technici

  TEAM werkt alleen met de beste, hoog gekwalificeerde en volledig getrainde technici om te verzekeren dat alle opdrachten volgens de hoogste normen worden uitgevoerd.

 • Geïntegreerde oplossingen

  Geïntegreerde oplossingen

  TEAM speelt in op de behoefte van onze klanten voor een efficiënter en betrouwbaarder vermogensbeheer door het aanbieden van hoogwaardige oplossingen met geïntegreerde diensten voor projecten, van begin tot eind. Dit maakt het mogelijk om de mogelijkheden tot tijd- en kostenbesparing te identificeren door minder manuren en meer tijd voor gebruik van gereedschappen gedurende het hele project. 

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Ons digitale platform transformeert langzame, papieren processen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.  Met als resultaat minder nabewerkingen, meer tijd voor gebruik van gereedschappen en minder handmatige invoer van gegevens waardoor er betere efficiëntie ontstaat.

 • Kernwaarden

  Belangrijkste principes die alle aspecten van TEAM verankeren

  TEAM’s kernwaarden verankeren elk aspect van ons bedrijf in een reeks gemeenschappelijke overtuigingen en verplichtingen. Zij vertegenwoordigen waar ons bedrijf voor staat, welke waarden onze werknemers belichamen en wat onze diensten en producten bijdragen aan de markt.

Neem contact op met een specialist