Banner Image

Inspectie van magnetische fluxlekkage (MFL)   

Detecteert fluxlekkage veroorzaakt door putjes en corrosie.

Detecteert fluxlekkage veroorzaakt door putjes en corrosie.

Onze MFL-inspectie is een ideale manier om grote ferromagnetische stalen oppervlakken zoals opslagtankvloeren te inspecteren. Wanneer een magnetisch veld door het staal wordt geleid, wordt de fluxlekkage veroorzaakt door putjes en corrosie aan de onderkant van de vloer gedetecteerd door MFL-sensoren in de scannereenheid en weergegeven voor de operator. MFL wordt ook gebruikt op ferromagnetische warmtewisselaarbuizen en procesleidingen als een screeningtechniek voor wandverlies.

Featured Box Image
Featured Box Image
Featured Box Image

Meer informatie over onze inspectie van magnetische fluxlekkage

 • Aanvullende mogelijkheden

  Aanvullende mogelijkheden

  • Detecteren van oppervlakte- en bijna-oppervlakte-defecten zoals scheuren, naden en overlappingen in ferromagnetische materialen
  • Beoordelen van de plaats, grootte, vorm en omvang van de defecten
 • Volledig gecertificeerde technici

  Volledig gecertificeerde technici

  TEAM werkt alleen met de beste, hoog gekwalificeerde en volledig getrainde technici om te verzekeren dat alle opdrachten volgens de hoogste normen worden uitgevoerd. 

 • Geavanceerde techniek

  Geavanceerde techniek

  Quest Integrity, een TEAM-bedrijf, heeft geavanceerde technische beoordelingstechnologie wat ons in staat stelt om een diepgaande beoordeling te geven van de uitgebreide gegevens die door TEAM’s inspectiemiddelen worden verzameld. Het resulterende voordeel voor onze klanten is duidelijke, bruikbare informatie om uw operationele en vermogensbeheerbeslissingen met vertrouwen te sturen.

 • Geïntegreerde oplossingen

  Geïntegreerde oplossingen

  TEAM speelt in op de behoefte van onze klanten voor een efficiënter en betrouwbaarder vermogensbeheer door het aanbieden van hoogwaardige oplossingen met geïntegreerde diensten voor projecten, van begin tot eind. Dit maakt het mogelijk om de mogelijkheden tot tijd- en kostenbesparing te identificeren door minder manuren en meer tijd voor gebruik van gereedschappen gedurende het hele project. 

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Ons digitale platform transformeert langzame, papieren processen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.  Met als resultaat minder nabewerkingen, meer tijd voor gebruik van gereedschappen en minder handmatige invoer van gegevens waardoor er betere efficiëntie ontstaat.

 • Kernwaarden

  Belangrijkste principes die alle aspecten van TEAM verankeren

  TEAM’s kernwaarden verankeren elk aspect van ons bedrijf in een reeks gemeenschappelijke overtuigingen en verplichtingen. Zij vertegenwoordigen waar ons bedrijf voor staat, welke waarden onze werknemers belichamen en wat onze diensten en producten bijdragen aan de markt.

Neem contact op met een specialist