Banner Image

Testen op afstand in het veld (RFT)

Detecteert externe en interne buis- en leidingdefecten met gelijke gevoeligheid.

Zeer gevoelige wanddiktevariatie ontvangen met behulp van testen op afstand in het veld (RFT)

TEAM’s testen op afstand in het veld (RFT) worden gebruikt om ferromagnetische leidingen te inspecteren. RFT is zeer gevoelig voor schommelingen in wanddiktes met een vrijwel gelijke gevoeligheid voor binnen- en buitenoppervlakken en heeft niet de "huideffect” moeilijkheden die conventionele wervelstromen hebben bij de inspectie van ferromagnetische materialen.

Featured Box Image
Featured Box Image
Featured Box Image

Meer informatie over onze testen op afstand in het veld

 • Aanvullende mogelijkheden

  Aanvullende mogelijkheden

  • Kan gebruikt worden om fouten in ferromagnetische materialen te detecteren
  • Produceert zeer gevoelige resultaten voor schommelingen in de wanddikte
  • Kan gebruikt worden met minder vullingsfactoren dan ECT
 • Volledig gecertificeerde technici

  Volledig gecertificeerde technici

  TEAM werkt alleen met de beste, hoog gekwalificeerde en volledig getrainde technici om te verzekeren dat alle opdrachten volgens de hoogste normen worden uitgevoerd. 

 • Geïntegreerde oplossingen

  Geïntegreerde oplossingen

  TEAM speelt in op de behoefte van onze klanten voor een efficiënter en betrouwbaarder vermogensbeheer door het aanbieden van hoogwaardige oplossingen met geïntegreerde diensten voor projecten, van begin tot eind. Dit maakt het mogelijk om de mogelijkheden tot tijd- en kostenbesparing te identificeren door minder manuren en meer tijd voor gebruik van gereedschappen gedurende het hele project. 

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Ons digitale platform transformeert langzame, papieren processen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.  Met als resultaat minder nabewerkingen, meer tijd voor gebruik van gereedschappen en minder handmatige invoer van gegevens waardoor er betere efficiëntie ontstaat.

 • Kernwaarden

  Belangrijkste principes die alle aspecten van TEAM verankeren

  TEAM’s kernwaarden verankeren elk aspect van ons bedrijf in een reeks gemeenschappelijke overtuigingen en verplichtingen. Zij vertegenwoordigen waar ons bedrijf voor staat, welke waarden onze werknemers belichamen en wat onze diensten en producten bijdragen aan de markt.


Neem contact op met een specialist