Banner Image

Wisselstroomveldmeting (ACFM)

Bepaal de exacte locatie, lengte en diepte van oppervlaktescheuren.

Oppervlaktescheuren detecteren met nauwkeurige precisie door gebruik te maken van wisselstroomveldmetingen (ACFM)

Oorspronkelijk ontwikkeld voor de inspectie van scheur door metaalmoeiheid, is wisselstroomveldmeting (ACFM) een geavanceerde techniek om oppervlaktescheuren op te sporen en de locatie, lengte en diepte van het defect te bepalen. Deze snelle, ééntraps ECT-methode vereist geen uitgebreide reiniging van het werkstuk of elektrisch contact.

In tegenstelling tot penetrant testen (PT) en magnetisch deeltjes testen (MT), werkt onze ACFM door van verf en coatings en bij een breed temperatuurbereik. De resultaten worden automatisch geregistreerd en geaccepteerd door de certificeringsautoriteiten.

Featured Box Image
Featured Box Image
Featured Box Image

Meer informatie over onze wisselstroomveldmeting (ACFM)

 • Aanvullende mogelijkheden

  Aanvullende mogelijkheden

  • Oppervlaktescheuren detecteren en locatie, lengte en diepte van het defect bepalen zonder dat het werkstuk of de apparatuur uitgebreid gereinigd hoeft te worden
  • Inspecteert alle elektrisch geleidende materialen
  • Tests herhalen en vergelijken in de loop van de tijd voor continue bewaking
 • Volledig gecertificeerde technici

  Volledig gecertificeerde technici

  TEAM werkt alleen met de beste, hoog gekwalificeerde en volledig getrainde technici om te verzekeren dat alle opdrachten volgens de hoogste normen worden uitgevoerd.

 • Geïntegreerde oplossingen

  Geïntegreerde oplossingen

  TEAM speelt in op de behoefte van onze klanten voor een efficiënter en betrouwbaarder vermogensbeheer door het aanbieden van hoogwaardige oplossingen met geïntegreerde diensten voor projecten, van begin tot eind. Dit maakt het mogelijk om de mogelijkheden tot tijd- en kostenbesparing te identificeren door minder manuren en meer tijd voor gebruik van gereedschappen gedurende het hele project.

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Ons digitale platform transformeert langzame, papieren processen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.  Met als resultaat minder nabewerkingen, meer tijd voor gebruik van gereedschappen en minder handmatige invoer van gegevens waardoor er betere efficiëntie ontstaat.

 • Kernwaarden

  Belangrijkste principes die alle aspecten van TEAM verankeren

  TEAM’s kernwaarden verankeren elk aspect van ons bedrijf in een reeks gemeenschappelijke overtuigingen en verplichtingen. Zij vertegenwoordigen waar ons bedrijf voor staat, welke waarden onze werknemers belichamen en wat onze diensten en producten bijdragen aan de markt.


Neem contact op met een specialist