Banner Image

Wervelstroomtesten (ECT)

Detecteert fouten in geleidende materialen.

Detecteert fouten in non-ferro materialen met wervelstroomtesten (ECT)

Onze standaard wervelstroomtest (ECT) is ideaal voor non-ferro materialen zoals warmtewisselaarbuizen, condensoren, boilers, buizen en vliegtuigoppervlakken. TEAM’s ECT maakt gebruik van elektromagnetische inductie om fouten in geleidende materialen te detecteren, waarbij de aanwezigheid van zeer kleine scheurtjes, putjes, deuken en algemene wanddikteafname zichtbaar zijn.

Featured Box Image
Featured Box Image
Featured Box Image

Meer informatie over onze wervelstroomtesten

 • Aanvullende mogelijkheden

  Aanvullende mogelijkheden

  • De levensduur en veiligheid van uw apparatuur bepalen
  • De documentatie verbeteren
  • De inspectiedekking vergroten
 • Volledig gecertificeerde technici

  Volledig gecertificeerde technici

  TEAM werkt alleen met de beste, hoog gekwalificeerde en volledig getrainde technici om te verzekeren dat alle opdrachten volgens de hoogste normen worden uitgevoerd. 

 • Geïntegreerde oplossingen

  Geïntegreerde oplossingen

  TEAM speelt in op de behoefte van onze klanten voor een efficiënter en betrouwbaarder vermogensbeheer door het aanbieden van hoogwaardige oplossingen met geïntegreerde diensten voor projecten, van begin tot eind. Dit maakt het mogelijk om de mogelijkheden tot tijd- en kostenbesparing te identificeren door minder manuren en meer tijd voor gebruik van gereedschappen gedurende het hele project.

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Ons digitale platform transformeert langzame, papieren processen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.  Met als resultaat minder nabewerkingen, meer tijd voor gebruik van gereedschappen en minder handmatige invoer van gegevens waardoor er betere efficiëntie ontstaat.

 • Kernwaarden

  Belangrijkste principes die alle aspecten van TEAM verankeren

  TEAM’s kernwaarden verankeren elk aspect van ons bedrijf in een reeks gemeenschappelijke overtuigingen en verplichtingen. Zij vertegenwoordigen waar ons bedrijf voor staat, welke waarden onze werknemers belichamen en wat onze diensten en producten bijdragen aan de markt.


Neem contact op met een specialist