Banner Image

Conventionele NDT-disciplines

Controleer de apparatuur zonder deze permanent te veranderen.

Controleer de integriteit van uw installatie

Bewerkte onderdelen en industriële structuren kunnen complexe systemen zijn die tijdens hun levensduur te maken hebben met extreme belastingen en vermoeidheid. Niet-destructief onderzoek (NDE) of niet-destructieve testen (NDT) maakt inspectie van deze componenten mogelijk zonder de apparatuur permanent te wijzigen. Het is een zeer waardevolle techniek die vaak wordt gebruikt om de integriteit van materialen te valideren, instabiliteit te detecteren, prestaties te ontdekken die buiten de toleranties vallen, defecte componenten te identificeren of een ontoereikend controlesysteem te benadrukken.

Conventionele niet-destructieve testen zijn vaak het uitgangspunt bij het vaststellen of evalueren van de toestand van apparatuur en bestaan uit een aantal verschillende testmethoden, waarvan de meeste afhankelijk zijn van geluid of elektromagnetische golven om materialen te onderzoeken. TEAM biedt een breed scala aan conventionele NDT-toepassingen voor turnaround- en on-stream inspectieactiviteiten.

Banner Image
Banner Image
Banner Image

Ervoor zorgen dat de klus de eerste keer goed wordt geklaard

 • Volledig gecertificeerde technici

  Volledig gecertificeerde technici

  TEAM werkt alleen met de beste, hoog gekwalificeerde en volledig getrainde technici om te verzekeren dat alle opdrachten volgens de hoogste normen worden uitgevoerd.

 • Geavanceerde techniek

  Geavanceerde techniek

  Quest Integrity, een TEAM-bedrijf, heeft geavanceerde technische beoordelingstechnologie wat ons in staat stelt om een diepgaande beoordeling te geven van de uitgebreide gegevens die door TEAM’s inspectiemiddelen worden verzameld. Het resulterende voordeel voor onze klanten is duidelijke, bruikbare informatie om uw operationele en vermogensbeheerbeslissingen met vertrouwen te sturen.

 • Geïntegreerde oplossingen

  Geïntegreerde oplossingen

  TEAM speelt in op de behoefte van onze klanten voor een efficiënter en betrouwbaarder vermogensbeheer door het aanbieden van hoogwaardige oplossingen met geïntegreerde diensten voor projecten, van begin tot eind. Dit maakt het mogelijk om de mogelijkheden tot tijd- en kostenbesparing te identificeren door minder manuren en meer tijd voor gebruik van gereedschappen gedurende het hele project. 

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Ons digitale platform transformeert langzame, papieren processen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.  Met als resultaat minder nabewerkingen, meer tijd voor gebruik van gereedschappen en minder handmatige invoer van gegevens waardoor er betere efficiëntie ontstaat.

 • Kernwaarden

  Belangrijkste principes die alle aspecten van TEAM verankeren

  TEAM’s kernwaarden verankeren elk aspect van ons bedrijf in een reeks gemeenschappelijke overtuigingen en verplichtingen. Zij vertegenwoordigen waar ons bedrijf voor staat, welke waarden onze werknemers belichamen en wat onze diensten en producten bijdragen aan de markt.

Neem contact op met een specialist