Banner Image

Digitale visuele inspectie op afstand (RDVI)

Ontvang duidelijke, beknopte visuele gegevens.

Receive Clear and Concise Visual Integrity Data with Remote Digital Video Inspection (RDVI)

Digitale visuele inspectie op afstand (RDVI) maakt gebruik van zeer bekwame en ervaren digitale video-inspecteurs op afstand, die een breed scala aan videoborescopen, op afstand bediende camera’s, robots en gespecialiseerd gereedschap inzetten om duidelijke, beknopte visuele gegevens aan te leveren. Deze inspectiemethode maakt visuele inspectie van bijna elk installatiesysteem en -onderdeel mogelijk zonder dat er sprake is van een beperkte ruimte of dure demontage. Alle RDVI-activiteiten worden uitgevoerd door Quest Integrity, een TEAM-bedrijf, en worden ondersteund met uitgebreide gedetailleerde rapporten die alle relevante gegevenspunten en afbeeldingen bevatten om de algehele toestand van de installatie te documenteren.

RDVI vergemakkelijkt ook het zoeken en terughalen van vreemde voorwerpen (FOSAR). Bekwame technici die zijn uitgerust met gerobotiseerde camera’s en extractiegereedschappen kunnen helpen om ervoor te zorgen dat uw systemen en apparatuur vrij zijn van vuil van vreemde voorwerpen (FOD). Vreemde materialen brengen de efficiëntie, de werking en de veiligheid van de installatie in gevaar doordat ze de waterchemie verstoren en een aanzienlijke bedreiging vormen voor roterende machines.

Featured Box Image
Featured Box Image
Featured Box Image

Meer informatie over onze digitale visuele inspectie op afstand

 • Aanvullende mogelijkheden

  TEAM en Quest Integrity kunnen uw bedrijf helpen:

  • De toegang tot een beperkte ruimte verminderen
  • Het operationele en veiligheidsrisico minimaliseren
  • Een lockout/tagout-profiel verminderen
  • De demontage van apparatuur verminderen of elimineren
  • De documentatie verbeteren
  • De inspectiedekking vergroten
  • De herhaalbaarheid verbeteren
 • Volledig gecertificeerde technici

  Volledig gecertificeerde technici

  TEAM werkt alleen met de beste, hoog gekwalificeerde en volledig getrainde technici om te verzekeren dat alle opdrachten volgens de hoogste normen worden uitgevoerd.

 • Geïntegreerde oplossingen

  Geïntegreerde oplossingen

  TEAM speelt in op de behoefte van onze klanten voor een efficiënter en betrouwbaarder vermogensbeheer door het aanbieden van hoogwaardige oplossingen met geïntegreerde diensten voor projecten, van begin tot eind. Dit maakt het mogelijk om de mogelijkheden tot tijd- en kostenbesparing te identificeren door minder manuren en meer tijd voor gebruik van gereedschappen gedurende het hele project.

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Ons digitale platform transformeert langzame, papieren processen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.  Met als resultaat minder nabewerkingen, meer tijd voor gebruik van gereedschappen en minder handmatige invoer van gegevens waardoor er betere efficiëntie ontstaat.

 • Kernwaarden

  Belangrijkste principes die alle aspecten van TEAM verankeren

  TEAM’s kernwaarden verankeren elk aspect van ons bedrijf in een reeks gemeenschappelijke overtuigingen en verplichtingen. Zij vertegenwoordigen waar ons bedrijf voor staat, welke waarden onze werknemers belichamen en wat onze diensten en producten bijdragen aan de markt.

Neem contact op met een specialist