Banner Image

Onderhoud en reparatie

Elimineer de noodzaak van dure stilleggingen met gespecialiseerde onderhouds- en reparatiediensten online en ter plaatse.

Meer betrouwbaarheid en efficiëntie met geïntegreerde online onderhouds- en reparatieoplossingen

Verlenging van de levenscyclus, minimale vervanging van onderdelen en verhoogde efficiëntie zijn essentieel voor het concurrentievermogen van bedrijven. Door onze unieke mogelijkheid om geïntegreerde integriteitsoplossingen te leveren, geeft TEAM de mogelijkheid om de operationele veiligheid, de efficiëntie van de bedrijfsmiddelen en de kritische betrouwbaarheid te verhogen. Wij lossen cruciale problemen op met tijdige, gespecialiseerde en technologie gedreven onderhouds- en reparatiediensten online en op locatie. Het leveren van de nodige diensten vanaf de start tot en met de voltooiing maakt het mogelijk om de mogelijkheden tot tijd- en kostenbesparing te identificeren door minder manuren en meer tijd voor gebruik van gereedschappen. Veiligheidsprotocollen, trainingseisen, procesverwachtingen en ondersteuningsteams zijn consistent gedurende het gehele project.

Featured Box Image

Specifieke oplossingen voor uw sector

Ons team heeft in de tientallen jaren dat we actief zijn een schat aan sectorspecifieke technische en operationele kennis opgedaan op het gebied van onderhoud en reparatie. Onze geavanceerde geïntegreerde oplossingen zijn gebaseerd op ervaring in het veld, waarbij we diensten op het gebied van bedrijfsmiddelintegriteitsbeheer en gegevensgestuurde inzichten adviseren en leveren.  Er is zeer weinig opstarttijd nodig om inzicht te krijgen in uw sectorspecifieke uitdagingen en om echte, haalbare en bewezen oplossingen te vinden om tot zinvolle resultaten te komen.

 • Raffinage

  Verbeter het concurrentievermogen van uw faciliteit en verleng de levensduur van uw installatie

  Om de apparatuur operationeel te houden, is het niet ongebruikelijk dat downstream operators jaarlijks zo'n 20.000 onderhoudsopdrachten per faciliteit verwerken. Deze werkorders zorgen ervoor dat de betrouwbaarheid van de apparatuur gegarandeerd is, dat aan de milieuvoorschriften wordt voldaan en dat de continue productie niet wordt onderbroken door storingen in de apparatuur. Bij TEAM bieden we geïntegreerde inspectie- en reparatiediensten om de integriteit van de apparatuur te controleren en beschadigde onderdelen snel te repareren, wat tijd en kosten bespaart.

 • Pijpleiding

  Controleer en stabiliseer de integriteit van uw pijpleidingonderdelen

  Miljoenen kilometers pijpleiding die alles vervoeren, van water tot ruwe olie, omcirkelen de wereld. De leiding is vaak gevoelig voor schade door interne en externe corrosie, scheurvorming en fabricagefouten. Bij TEAM bieden we geïntegreerde oplossingen om de integriteit van de pijpleidingapparatuur te controleren en beschadigde onderdelen snel te repareren, wat tijd en kosten bespaart.

 • Energie

  Behoud van de integriteit van uw energieapparatuur

  Het beheer van thermische en hernieuwbare energiebronnen in elektriciteitscentrales vereist dat er een strategisch plan wordt opgesteld om de integriteit van de apparatuur te behouden en een optimale productie te garanderen. Van inspectie van turbine-assen tot in- dienst zijnde kleppeninstallaties op koelleidingen, TEAM heeft de ervaring, apparatuur en locaties om uw energieopwekkingsapparatuur in bedrijf te houden.

 • Productie

  Vroegtijdige tekenen van materiaal- en machinemoeheid detecteren

  In elke productiefaciliteit vereist de gebruikte apparatuur een onderhoudsniveau om ervoor te zorgen dat het productieproces niet wordt verstoord en een optimale productie kan worden bereikt.  Of uw activiteiten nu plaatsvinden na voorspellend onderhoud, preventief onderhoud of correctieve onderhoudsprocedures, het detecteren van vroegtijdige tekenen van materiaal- en machinemoeheid kan u dure reparaties besparen en de levensduur van uw bedrijfsmiddelen verlengen voor een optimale productie.

 • Aanvullende sectoren bediend

  Aanvullende sectoren bediend

  TEAM biedt industriële toepassingen en een schat aan geavanceerde oplossingen om de productiviteit te verhogen en nieuwe normen te stellen op het gebied van bedrijfsefficiëntie. Onze lange geschiedenis van ervaring ter plaatse en in het veld stelt ons in staat om een aantal van de grootste, dagelijkse uitdagingen op het gebied van integriteit van onze klanten echt te begrijpen. Deze uitdagingen dwingen ons om voortdurend vooruitgang te boeken in ons volledige aanbod om de best mogelijke resultaten te bereiken.

Neem contact op met een specialist