Banner Image

Hottaps en lijninterventie

Het in bedrijf houden van kritische leidingen en drukvaten tijdens reparaties, onderhoud en modificaties.

Toonaangevende verbeteringen op het gebied van hottap en lijninterventie

Als 's werelds grootste autoriteit en pionier op het gebied van het ontwerp en de installatie van hottap en lijninterventie biedt TEAM veilige, innovatieve en effectieve oplossingen om kostbare en ongemakkelijke storingen te voorkomen. Ons breed aanbod van geïntegreerde diensten en gepatenteerde technologieën zijn vaak essentieel voor de werking van hogedrukbedrijfsmiddelen over de hele wereld. Onze verkoop-, engineering-, productie- en buitendienstmedewerkers putten uit tientallen jaren ervaring en kennis om kritische systemen in bedrijf te houden tijdens aansluitingen, onderhoud, retrofitten, reparatiewerkzaamheden, noodgevallen en nieuwbouw. We hebben tal van primeurs in de sector bereikt en behouden onze positie in de voorhoede van de technologie, veiligheid en operationele beste praktijken.

Ervoor zorgen dat de klus de eerste keer goed wordt geklaard

 • Volledig gecertificeerde technici

  Volledig gecertificeerde technici

  TEAM’s hottap- en lijninterventietechnici worden onderworpen aan een rigoureus, methode-specifiek, meervoudig certificerings-en trainingsproces dat resulteert in het meest deskundige en ervaren team in de sector.

 • Engineering in eigen beheer

  Engineering in eigen beheer

  Ons engineeringsteam put uit tientallen jaren ervaring en kennis om u oplossingen te bieden voor elk type in-lijnprobleem, zonder stillegging of onderbreking van de dienstverlening. Zij hebben een aantal van de meest complete en beproefde hottap- en lijninterventieapparatuur ter wereld ontworpen en ontwikkeld.

   

 • Productie op maat

  Productie op maat

  Precisie is de sleutel bij de productie van apparatuur die onder druk MOET presteren. Van de technische beoordeling tot en met de implementatie, TEAM kan snel en 24/7/365 een compleet engineeringspakket, fabricage- en serviceoplossing op maat voor u leveren. Het resultaat is een naadloze servicebeleving.

 • Geïntegreerde oplossingen

  Geïntegreerde oplossingen

  TEAM speelt in op de behoefte van onze klanten voor een efficiënter en betrouwbaarder vermogensbeheer door het aanbieden van hoogwaardige oplossingen met geïntegreerde diensten voor projecten, van begin tot eind. Dit maakt het mogelijk om de mogelijkheden tot tijd- en kostenbesparing te identificeren door minder manuren en meer tijd voor gebruik van gereedschappen gedurende het hele project.

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Ons digitale platform transformeert langzame, papieren processen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.  Met als resultaat minder nabewerkingen, meer tijd voor gebruik van gereedschappen en minder handmatige invoer van gegevens waardoor er betere efficiëntie ontstaat.

Neem contact op met een specialist