Banner Image

Reparaties bij in gebruik zijnde leidingen

Het in bedrijf houden van uw bedrijfsmiddelen tijdens kritische reparaties.

Het in bedrijf houden van kritische leidingen en drukvaten tijdens reparaties, onderhoud en modificaties

 

Bedreigingen voor de integriteit van de faciliteit, zoals lekken of het dunnen worden van wanden, kunnen zeer kostbaar zijn voor de gebruikers als ze niet worden opgelost. TEAM’s wereldwijd toonaangevende lekdichtings- en mechanische reparatiegroep van in gebruik zijnde leidingen is 24/7 beschikbaar, en voegt waarde toe aan de activiteiten van de klant door de beschikbaarheid van kritische apparatuur te maximaliseren, de kosten van stoom te verlagen, de uitstoot van schadelijke stoffen in het milieu te minimaliseren en de veiligheid te verbeteren.

Bij TEAM zijn we er trots op dat we in staat zijn om elke integriteitsbedreiging aan te pakken, van het meest routinematige lek in de kleppakking tot de meest complexe reparatie van hogedruk koolwaterstofleidingen. Dat doen we met toonaangevende veiligheid, reactievermogen en naleving. Alle schademechanismen en lekbronnen worden gerepareerd door onze lokale technici, met het extra inzicht en de steun van onze wereldwijde engineeringsgroep

Ons team is uniek gekwalificeerd om u te helpen met uw reparaties, aangezien wij het proces van lekdichting tijdens bedrijf hebben uitgevonden en bijna 100 jaar hebben besteed aan het perfectioneren ervan. We hebben zowat elke denkbare lekdichtingstoepassing behandeld – veilig en succesvol.

Featured Box Image
Featured Box Image
 

Ervoor zorgen dat de klus de eerste keer goed wordt geklaard

 • Volledig gecertificeerde technici

  Volledig gecertificeerde technici

  TEAM’s reparatietechnici voor in gebruik zijnde leidingen worden onderworpen aan aan een rigoureus, methode-specifiek, meervoudig certificeringsen trainingsproces dat resulteert in het meest deskundige en ervaren team in de sector. 

   

 • Engineering in eigen beheer

  Engineering in eigen beheer

  Ons engineeringsteam put uit tientallen jaren ervaring en kennis om u oplossingen te bieden voor elk type in-lijnprobleem, zonder stillegging of onderbreking van de dienstverlening. Zij hebben een aantal van de meest complete en beproefde reparatieapparatuur voor in gebruik zijnde leidingen ter wereld ontworpen en ontwikkeld.

 • Productie op maat

  Productie op maat

  Precisie is de sleutel bij de productie van apparatuur die onder druk MOET presteren. Van de technische beoordeling tot en met de implementatie, TEAM kan snel en 24/7/365 een compleet engineeringspakket, fabricage- en serviceoplossing op maat voor u leveren. Het resultaat is een naadloze servicebeleving.

 • Geïntegreerde oplossingen

  Geïntegreerde oplossingen

  TEAM speelt in op de behoefte van onze klanten voor een efficiënter en betrouwbaarder vermogensbeheer door het aanbieden van hoogwaardige oplossingen met geïntegreerde diensten voor projecten, van begin tot eind. Dit maakt het mogelijk om de mogelijkheden tot tijd- en kostenbesparing te identificeren door minder manuren en meer tijd voor gebruik van gereedschappen gedurende het hele project.

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Ons digitale platform transformeert langzame, papieren processen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen. Met als resultaat minder nabewerkingen, meer tijd voor gebruik van gereedschappen en minder handmatige invoer van gegevens waardoor er betere efficiëntie ontstaat.


Neem contact op met een specialist