Banner Image

Aandrijvingen/regelkleppen

Het bieden van uitgebreide, kosteneffectieve oplossingen voor de naleving van milieueisen.

Aandrijvingen/regelkleppen

Bij het beheersen van de juiste beweging van uw processen in uw installatie is het van cruciaal belang dat uw regelkleppen op maximale efficiëntie werken. TEAM kan niet alleen uw aandrijvingen en regelkleppen repareren, maar we kunnen ook een volledige analyse van de werking van een klep door middel van diagnose en kalibratie verzorgen. Of het nu gaat om een schuif-, membraan-, terugslag-, kogel- of vlinderklep of een gemonteerde lucht- of motorbediende aandrijving die moet worden gerepareerd of vervangen, TEAM kan 24 uur per dag, 7 dagen per week, de benodigde apparatuur en technische expertise leveren om uw klep weer in de oorspronkelijke staat te brengen.

Ons kwaliteitsborgingsprogramma voorziet in de volledige revisie van de regelklep, aandrijving en instrumentatie. Alle assemblages worden volledig gedemonteerd, geïnspecteerd, gereinigd, zachte goederen vervangen, opnieuw gemonteerd, gelakt en getest volgens de ANSI- en FCI-normen.

Featured Box Image
Featured Box Image
Featured Box Image

Meer informatie over onze aandrijvingen/regelkleppen

 • Voordelen

  Voordelen

  • Geen of aanzienlijk minder aanpassingen aan dure pijpleidingen
  • Voorziet in totale klepinspectie, bewerking, lassen, repareren, opnieuw verpakken, testen en documentatie
  • Voert alle reparaties uit volgens de geldende certificeringen en sectornormen.
 • Volledig gecertificeerde technici

  Volledig gecertificeerde technici

  TEAM werkt alleen met de beste, hoog gekwalificeerde en volledig getrainde technici om te verzekeren dat alle opdrachten volgens de hoogste normen worden uitgevoerd. 

 • Geïntegreerde oplossingen

  Geïntegreerde oplossingen

  TEAM speelt in op de behoefte van onze klanten voor een efficiënter en betrouwbaarder vermogensbeheer door het aanbieden van hoogwaardige oplossingen met geïntegreerde diensten voor projecten, van begin tot eind. Dit maakt het mogelijk om de mogelijkheden tot tijd- en kostenbesparing te identificeren door minder manuren en meer tijd voor gebruik van gereedschappen gedurende het hele project.

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Ons digitale platform transformeert langzame, papieren processen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.  Met als resultaat minder nabewerkingen, meer tijd voor gebruik van gereedschappen en minder handmatige invoer van gegevens waardoor er betere efficiëntie ontstaat.

 • Kernwaarden

  Belangrijkste principes die alle aspecten van TEAM verankeren

  TEAM’s kernwaarden verankeren elk aspect van ons bedrijf in een reeks gemeenschappelijke overtuigingen en verplichtingen. Zij vertegenwoordigen waar ons bedrijf voor staat, welke waarden onze werknemers belichamen en wat onze diensten en producten bijdragen aan de markt.


Neem contact op met een specialist