Banner Image

Lijn-/blokkleppen

Het bieden van uitgebreide, kosteneffectieve oplossingen voor de naleving van milieueisen.

Lijn-/blokkleppen

Lijn- en blokafsluiters spelen een belangrijke rol bij de veiligheid en het onderhoud, waarbij lange pijpleidingen in secties worden verdeeld om de inhoud van de leidingen te isoleren en het vrijkomen ervan te beperken in het geval van lekkages of breuken. TEAM garandeert de geschiktheid voor service van lijn-/blokkleppen. Door middel van niet-intrusieve inline isolatie helpt TEAM operators bij het repareren en vervangen van defecte lijn- en blokkleppen om de risico’s te beperken en tegelijkertijd de stilstandtijd, de impact op het milieu en het potentiële productverlies tot een minimum te beperken.

Featured Box Image
Featured Box Image
Featured Box Image

Meer informatie over onze lijn-/blokkleppen

 • Voordelen

  Voordelen

  • Geen of aanzienlijk minder aanpassingen aan dure pijpleidingen
  • Voorziet in totale klepinspectie, bewerking, lassen, repareren, opnieuw verpakken, testen en documentatie
  • Voert alle reparaties uit volgens de geldende certificeringen en sectornormen.
 • Volledig gecertificeerde technici

  Volledig gecertificeerde technici

  TEAM werkt alleen met de beste, hoog gekwalificeerde en volledig getrainde technici om te verzekeren dat alle opdrachten volgens de hoogste normen worden uitgevoerd. 

 • Geïntegreerde oplossingen

  Geïntegreerde oplossingen

  TEAM speelt in op de behoefte van onze klanten voor een efficiënter en betrouwbaarder vermogensbeheer door het aanbieden van hoogwaardige oplossingen met geïntegreerde diensten voor projecten, van begin tot eind. Dit maakt het mogelijk om de mogelijkheden tot tijd- en kostenbesparing te identificeren door minder manuren en meer tijd voor gebruik van gereedschappen gedurende het hele project.

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Ons digitale platform transformeert langzame, papieren processen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.  Met als resultaat minder nabewerkingen, meer tijd voor gebruik van gereedschappen en minder handmatige invoer van gegevens waardoor er betere efficiëntie ontstaat.

 • Kernwaarden

  Belangrijkste principes die alle aspecten van TEAM verankeren

  TEAM’s kernwaarden verankeren elk aspect van ons bedrijf in een reeks gemeenschappelijke overtuigingen en verplichtingen. Zij vertegenwoordigen waar ons bedrijf voor staat, welke waarden onze werknemers belichamen en wat onze diensten en producten bijdragen aan de markt.


Neem contact op met een specialist