Banner Image

Veiligheidskleppen

Het bieden van uitgebreide, kosteneffectieve oplossingen voor de naleving van milieueisen.

Veiligheidskleppen

Veiligheidskleppen zijn ontworpen om de middelen van een installatie, zowel fysiek als menselijk, te beschermen tegen gevaar in geval van een overdruk in het proces waarvoor de klep beschermt. 100% betrouwbaarheid van die veiligheidsklep is vereist. Reparaties aan veiligheids- en overdrukkleppen worden uitgevoerd op TEAM-locaties, die worden geauditeerd en bestuurd door de National Board of Boiler and Pressure Vessel Inspectors, als rechtsgebied van de ASME. Alle reparaties worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van NBIC en per toepassing volgens de ASME secties I en VIII van de ASME-constructienormen.

Featured Box Image
Featured Box Image
Featured Box Image

Meer informatie over onze veiligheidskleppen

 • Voordelen

  Voordelen

  • Geen of aanzienlijk minder aanpassingen aan dure pijpleidingen
  • Voorziet in totale klepinspectie, bewerking, lassen, repareren, opnieuw verpakken, testen en documentatie
  • Voert alle reparaties uit volgens de geldende certificeringen en sectornormen.
 • Volledig gecertificeerde technici

  Volledig gecertificeerde technici

  TEAM werkt alleen met de beste, hoog gekwalificeerde en volledig getrainde technici om te verzekeren dat alle opdrachten volgens de hoogste normen worden uitgevoerd. 

 • Geïntegreerde oplossingen

  Geïntegreerde oplossingen

  TEAM speelt in op de behoefte van onze klanten voor een efficiënter en betrouwbaarder vermogensbeheer door het aanbieden van hoogwaardige oplossingen met geïntegreerde diensten voor projecten, van begin tot eind. Dit maakt het mogelijk om de mogelijkheden tot tijd- en kostenbesparing te identificeren door minder manuren en meer tijd voor gebruik van gereedschappen gedurende het hele project.

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Ons digitale platform transformeert langzame, papieren processen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.  Met als resultaat minder nabewerkingen, meer tijd voor gebruik van gereedschappen en minder handmatige invoer van gegevens waardoor er betere efficiëntie ontstaat.

 • Kernwaarden

  Belangrijkste principes die alle aspecten van TEAM verankeren

  TEAM’s kernwaarden verankeren elk aspect van ons bedrijf in een reeks gemeenschappelijke overtuigingen en verplichtingen. Zij vertegenwoordigen waar ons bedrijf voor staat, welke waarden onze werknemers belichamen en wat onze diensten en producten bijdragen aan de markt.


Neem contact op met een specialist