Banner Image

Luchtvaart

De focus ligt op gespecialiseerde inspectie en reparatie van luchtvaartcomponenten.

Precisie NDT-inspectie- en reparatiediensten om structurele bedreigingen op afstand te houden

Problemen zoals moeheidsscheuren en corrosie vormen een constante bedreiging voor de luchtvaartsector. TEAM’s zeer nauwkeurige inspectie en kwaliteitsreparaties van luchtvaartcomponenten houden dergelijke bedreigingen op afstand. Onze deskundige technici maken gebruik van component specifieke NDT-testmethoden om interne en externe gebreken op te sporen tijdens de inspectie van verschillende onderdelen van de vliegtuigstructuur. TEAM richt zich vervolgens op het repareren van bewerkte metalen onderdelen en componenten zoals motorbevestigingen, behuizingen, landingsgestellen, klephuizen, aandrijvingszuigers en assemblages, zowel op locatie als in onze reparatiecentra.

Featured Box Image
Featured Box Image
Featured Box Image

Efficiëntie en betrouwbaarheid verbeteren met geïntegreerde mogelijkheden en gegevensgestuurde inzichten

 • Integriteitsbeoordelingen

  Mechanische integriteit en op risicogebaseerde beoordelingen

  Wij vereenvoudigen het integriteitsbeheer van uw bedrijfsmiddelen vanaf het begin. Met onze integriteitsbeoordeling en op risico gebaseerde inspectieprogramma’s garanderen wij de blijvende integriteit en geschiktheid voor service van uw kritieke bedrijfsmiddelen.

 • Geavanceerde techniek

  Geavanceerde techniek

  Vertaal gegevens naar bruikbare informatie en inzichten met de mogelijkheid om beoordelingen te escaleren van industrienormen naar geavanceerde, op maat gemaakte techniek.

 • Onderhoud en reparatie

  Onderhoud en reparatie

  Preventief, voorspellend en correctief onderhoud is essentieel in elk programma voor het integriteitsbeheer van uw bedrijfsmiddelen. TEAM’s onderhouds- en reparatiediensten lossen cruciale problemen op met tijdige, discrete en geïntegreerde onderhouds- en reparatiediensten online en op locatie.

 • Inspecties

  Conventionele en geavanceerde inspectiediensten

  Elke inspectiedienst die TEAM uitvoert, dient om de toestand van uw bedrijfsmiddelen, materialen en componenten en de algemene integriteit van uw bedrijfsmiddelen te controleren met standaard, gespecialiseerde en gepatenteerde technologie-geschikte NDE/NDT. Ons uiteindelijke doel is het maximaliseren van de kwaliteit, veiligheid en productiviteit van uw kritische onderdelen, apparatuur en processen. Wij leveren nauwkeurige resultaten, detecteren proactief problemen en kunnen bepalen of een bepaald onderdeel structureel goed is.

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Vanaf de planning tot en met de uitvoering en levering van de rapporten, maken onze digitale oplossingen meer voorspellende analyses mogelijk voor een hoger niveau van prestatiegaranties van de bedrijfsmiddelen. Ons digitale platform transformeert langzame, papieren inspectie- en onderhoudsprocessen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.


Neem contact op met een specialist