Banner Image

Pijpleiding

Oplossingen voor prestatiegarantie om uw product te laten stromen.

PIM-oplossingen om uw pijpleidingsystemen lekvrij en online te houden

Miljoenen kilometers pijpleiding die alles vervoeren, van water tot ruwe olie, omcirkelen de wereld. De leiding is vaak gevoelig voor schade door interne en externe corrosie, scheurvorming en fabricagefouten. Operators die de beste programma's voor pijpleidingintegriteitsbeheer (PIM) hebben, bereiken dit door hun processen, documentatie, programmametriek en organisatie succesvol te integreren om een hoger niveau van integriteit te bereiken in een goed functionerend systeem. En ze bereiken een betere integriteit terwijl ze minder geld uitgeven gedurende de levensduur van hun bedrijfsmiddelen.

Bij TEAM bieden we verschillende inspectie- en reparatiediensten om de integriteit van de pijpleidingapparatuur te controleren en beschadigde onderdelen snel te repareren, wat tijd en kosten bespaart. We werken hard om te helpen bij het anticiperen op integriteitsproblemen, het onderzoeken van gegevens en het analyseren van storingen wanneer deze zich voordoen. De focus ligt op het elimineren van kleine problemen voordat ze grote problemen worden, door gebruik te maken van solide integriteitsprogramma’s om deze en andere problemen in detail aan te pakken.

Featured Box Image
Featured Box Image
Featured Box Image

Geïntegreerde oplossingen voor prestatiegaranties voor volledig integriteitsbeheer

 • Integriteitsbeoordelingen

  Mechanische integriteit en op risicogebaseerde beoordelingen

  Wij vereenvoudigen het integriteitsbeheer van uw bedrijfsmiddelen vanaf het begin. Met onze integriteitsbeoordeling en op risico gebaseerde inspectieprogramma’s garanderen wij de blijvende integriteit en geschiktheid voor service van uw kritieke bedrijfsmiddelen.

 • Geavanceerde techniek

  Geavanceerde techniek

  Vertaal gegevens naar bruikbare informatie en inzichten met de mogelijkheid om beoordelingen te escaleren van industrienormen naar geavanceerde, op maat gemaakte techniek.

 • Onderhoud en reparatie

  Onderhoud en reparatie

  Preventief, voorspellend en correctief onderhoud is essentieel in elk programma voor het integriteitsbeheer van uw bedrijfsmiddelen. TEAM’s onderhouds- en reparatiediensten lossen cruciale problemen op met tijdige, discrete en geïntegreerde onderhouds- en reparatiediensten online en op locatie.

 • Inspecties

  Conventionele en geavanceerde inspectiediensten

  Elke inspectiedienst die TEAM uitvoert, dient om de toestand van uw bedrijfsmiddelen, materialen en componenten en de algemene integriteit van uw bedrijfsmiddelen te controleren met standaard, gespecialiseerde en gepatenteerde technologie-geschikte NDE/NDT. Ons uiteindelijke doel is het maximaliseren van de kwaliteit, veiligheid en productiviteit van uw kritische onderdelen, apparatuur en processen. Wij leveren nauwkeurige resultaten, detecteren proactief problemen en kunnen bepalen of een bepaald onderdeel structureel goed is.

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Vanaf de planning tot en met de uitvoering en levering van de rapporten, maken onze digitale oplossingen meer voorspellende analyses mogelijk voor een hoger niveau van prestatiegaranties van de bedrijfsmiddelen. Ons digitale platform transformeert langzame, papieren inspectie- en onderhoudsprocessen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.

Neem contact op met een specialist