Banner Image

Pulp en papier

De integriteit van de uw fabrieksapparatuur controleren en snel beschadigde componenten repareren.

Bereik optimale prestaties bij uw molens

Pulp- en papierfabrieken zijn bevorderlijk voor ruwe omgevingen. De installaties produceren een aanzienlijke hoeveelheid stof en warmte. Het elimineren of verminderen van de effecten van deze elementen is cruciaal voor de optimale prestaties van de fabrieken.

Bij TEAM bieden we verschillende inspectie- en reparatiediensten om de integriteit van de apparatuur te controleren en beschadigde onderdelen snel te repareren, wat tijd en kosten bespaart. Van het op locatie boren van slijtpunten tot het thermisch uitzetten van bouten voor het verwijderen of plaatsen, wij hebben de ervaring, de apparatuur en de locaties om uw pulp- en papierapparatuur in bedrijf te houden.

Featured Box Image
Featured Box Image
Featured Box Image

Efficiëntie en betrouwbaarheid verbeteren met geïntegreerde mogelijkheden en gegevensgestuurde inzichten

 • Integriteitsbeoordelingen

  Mechanische integriteit en op risicogebaseerde beoordelingen

  Wij vereenvoudigen het integriteitsbeheer van uw bedrijfsmiddelen vanaf het begin. Met onze integriteitsbeoordeling en op risico gebaseerde inspectieprogramma’s garanderen wij de blijvende integriteit en geschiktheid voor service van uw kritieke bedrijfsmiddelen.

 • Geavanceerde techniek

  Geavanceerde techniek

  Vertaal gegevens naar bruikbare informatie en inzichten met de mogelijkheid om beoordelingen te escaleren van industrienormen naar geavanceerde, op maat gemaakte techniek.

 • Onderhoud en reparatie

  Onderhoud en reparatie

  Preventief, voorspellend en correctief onderhoud is essentieel in elk programma voor het integriteitsbeheer van uw bedrijfsmiddelen. TEAM’s onderhouds- en reparatiediensten lossen cruciale problemen op met tijdige, discrete en geïntegreerde onderhouds- en reparatiediensten online en op locatie.

 • Inspecties

  Conventionele en geavanceerde inspectiediensten

  Elke inspectiedienst die TEAM uitvoert, dient om de toestand van uw bedrijfsmiddelen, materialen en componenten en de algemene integriteit van uw bedrijfsmiddelen te controleren met standaard, gespecialiseerde en gepatenteerde technologie-geschikte NDE/NDT. Ons uiteindelijke doel is het maximaliseren van de kwaliteit, veiligheid en productiviteit van uw kritische onderdelen, apparatuur en processen. Wij leveren nauwkeurige resultaten, detecteren proactief problemen en kunnen bepalen of een bepaald onderdeel structureel goed is.

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Vanaf de planning tot en met de uitvoering en levering van de rapporten, maken onze digitale oplossingen meer voorspellende analyses mogelijk voor een hoger niveau van prestatiegaranties van de bedrijfsmiddelen. Ons digitale platform transformeert langzame, papieren inspectie- en onderhoudsprocessen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.


Neem contact op met een specialist