Banner Image

Oplossingen voor raffinage, chemie en petrochemie

Verlenging van de levensduur van bedrijfsmiddelen, verbetering van de productiviteit en minimalisering van de risico’s in uw faciliteit

Verbeter het concurrentievermogen van uw faciliteit en verleng de levensduur van uw installatie

Het concurrentievermogen kan worden verbeterd met onze geïntegreerde aanpak om de efficiëntie te verhogen, de stilstandtijd te verminderen en de totale onderhoudskosten te verlagen om de winstgevendheid te verhogen. We combineren de kracht van geavanceerde industriële technologie met realtime digitale inzichten die helpen de levensduur van bedrijfsmiddelen te verlengen en de productiviteit te verbeteren.

Featured Box Image
Featured Box Image
Featured Box Image

Geïntegreerde oplossingen voor prestatiegaranties voor volledig integriteitsbeheer

 • Integriteitsbeoordelingen

  Mechanische integriteit en op risicogebaseerde beoordelingen

  Wij vereenvoudigen het integriteitsbeheer van uw bedrijfsmiddelen vanaf het begin. Met onze integriteitsbeoordeling en op risico gebaseerde inspectieprogramma’s garanderen wij de blijvende integriteit en geschiktheid voor service van uw kritieke bedrijfsmiddelen.

 • Geavanceerde techniek

  Geavanceerde techniek

  Vertaal gegevens naar bruikbare informatie en inzichten met de mogelijkheid om beoordelingen te escaleren van industrienormen naar geavanceerde, op maat gemaakte techniek.

 • Onderhoud en reparatie

  Onderhoud en reparatie

  Preventief, voorspellend en correctief onderhoud is essentieel in elk programma voor het integriteitsbeheer van uw bedrijfsmiddelen. TEAM’s onderhouds- en reparatiediensten lossen cruciale problemen op met tijdige, discrete en geïntegreerde onderhouds- en reparatiediensten online en op locatie.

 • Inspecties

  Conventionele en geavanceerde inspectiediensten

  Elke inspectiedienst die TEAM uitvoert, dient om de toestand van uw bedrijfsmiddelen, materialen en componenten en de algemene integriteit van uw bedrijfsmiddelen te controleren met standaard, gespecialiseerde en gepatenteerde technologie-geschikte NDE/NDT. Ons uiteindelijke doel is het maximaliseren van de kwaliteit, veiligheid en productiviteit van uw kritische onderdelen, apparatuur en processen. Wij leveren nauwkeurige resultaten, detecteren proactief problemen en kunnen bepalen of een bepaald onderdeel structureel goed is.

 • Digitale oplossingen

  Digitale oplossingen

  Vanaf de planning tot en met de uitvoering en levering van de rapporten, maken onze digitale oplossingen meer voorspellende analyses mogelijk voor een hoger niveau van prestatiegaranties van de bedrijfsmiddelen. Ons digitale platform transformeert langzame, papieren inspectie- en onderhoudsprocessen in gestroomlijnde, volledig geautomatiseerde en volledig transparante processen.

Geïntegreerde oplossingen voor prestatiegaranties voor volledig integriteitsbeheer

TEAM's lange geschiedenis van ervaring ter plaatse en in het veld stelt ons in staat om een aantal van de grootste, dagelijkse uitdagingen op het gebied van integriteit van onze klanten echt te begrijpen. Deze uitdagingen dwingen ons om voortdurend vooruitgang te boeken in ons volledige aanbod om de best mogelijke resultaten te bereiken.

 • Corrosiebeperking

  Corrosiebewaking en -beperking is een cruciaal onderdeel van het behoud van de operationele integriteit van een raffinaderij, chemische of petrochemische faciliteit. Corrosie kan leiden tot operationele uitdagingen, zoals onverwachte lekken van leidingen, en kan ongeplande onderbrekingen en stilleggingen noodzakelijk maken. TEAM’s geavanceerde inspectiemethoden, oplossingen voor corrosiebewaking en bijbehorende onderhoudsdiensten detecteren, voorspellen en helpen bij het voorkomen van corrosie van metalen apparatuur en procesonderdelen.

 • Klepbeheer

  TEAM’s innovatieve webgebaseerd ValveOne-programma biedt realtime bewaking van alle ontlastkleppen van een klant (in dienst en in opslag). Onze software zorgt voor een uitgebreide registratie van locaties, klepinformatie, onderhoudsgeschiedenis, test- en reparatiefrequenties en testrapporten die met één druk op de knop beschikbaar zijn. Het systeem is veilig toegankelijk voor de klant vanaf elke computer met internetverbinding, en aangepaste rapporten kunnen worden bekeken of afgedrukt, zodat de volledige voorraad van de ontlastkleppen te allen tijde tot in detail kan worden bewaakt. 

  ValveOne houdt niet alleen een efficiënt logboek bij van potentieel tienduizenden ontlastkleppen en hun huidige status, toestand en geschiedenis, maar het helpt ook bij: 

  • Het effectief plannen voor toekomstige onderhoudsonderbrekingen 
  • Het bijhouden van onderhoudsschema’s voor de kleppen 
  • Het implementeren van een voorspellende/preventieve onderhoudsaanpak 
  • Het bijhouden van voorraad en het bestellen van reserveonderdelen 
  • Het identificeren van eventuele terugkerende klepproblemen 
  • Het bewaken van kosten die zijn verbonden aan de voorraad 
  • Het zorgen voor het realtime bijhouden van de reparatiestatus tijdens een onderhoudsonderbreking of ommekeer
  • Door een efficiënt beheer van de ontlastkleppen te vergemakkelijken, helpt het programma om de kosten voor het beheer en het onderhoud tijdens de levensduur tot een minimum te beperken. 

  We hebben het ValveOne-programma ontwikkeld in antwoord op de vraag van de klant, om beter tegemoet te komen aan de behoefte aan het beheer van de ontlastkleppen en om de kosten te verlagen, en is in overeenstemming met de wettelijke, verzekerings- en OSHA-vereisten (Occupational Safety and Health Administration).

   

 • Planning en uitvoering ommekeer Het beheren van een grote ommekeer is geen sinecure. Er zijn veel componenten die veel aandacht voor detail en een goede coördinatie vereisen. TEAM's geïntegreerde oplossingen helpen bedrijven bij het verlichten van een deel van de stress die gepaard gaat met projectbeheer door te fungeren als één aanspreekpunt voor gespecialiseerde diensten met betrekking tot de constructie, het onderhoud en de inspectie van drukleidingen en bijbehorende systemen. Wij bedienen klanten met een serviceniveau dat verder gaat dan dat. Het werken met TEAM biedt het extra voordeel van één vergunning, één schema en één inkooporder.

Neem contact op met een specialist